Kull 1
Kull 1: 080611  

Mexx

Zoe

 

 

Maxi: Hon döptes först till Maximilian, vi var nämligen på en gång övertygade om att hon var hanne. Hon var störst, fräste åt mig när hon bara var 3 dagar gammal, och trampade bort syskonen när de skulle äta, istället för att hålla sig till sin egen plats. Snart upptäckte vi vårt fel och namnet ändrades till Maxima, för en Maxi var hon fortfarande! Vid tre, fyra veckor blev hon dock mer feminin, både i utseende och beteende.

Såld

 

Sasja: Är med sin vackra böljande päls, stora ögon och rena färger en mycket fin liten kattdam. Hon tar plats på ett helt annat sätt än sina syskon. Så snart något inte passar henne, hörs ett litet ynkligt pip och hon väntar tålmodigt på att någon åtgärdar saken.

Såld

 

Sandor: Han lämnade inte direkt boet, han sprang ur det! Han är den som har mest energi i kullen, eller använder den i alla fall, till alla möjliga upptåg. Det finns också en stor likhet till mamman Zoe som ska ha uppvisat precis samma beteende. Bortsett från det, är han mycket nyfiken och klagar inte om han blir klappad!

Såld

bildgalleri